Zaterdag 16 maart 2013, ons festival!

Ons feestje! 2013

 

klik op ‘lees meer’ en zie de foto’s van de avond

Verrassend etentje;

Arwa Gabila with a bite

….eten drinken dansen genieten….

DSC_0011_2

Lekker eten én diverse (dans)optredens in wervelende sferen in de Gouden Carolus in Hilvarenbeek.

Na 12,5 jaar samen te hebben gedanst was het voor dansgroep Arwa Gabila tijd om uit te pakken en wel op een hele bijzondere manier. Op 16 maart zal er in de Gouden Carolus in Hilvarenbeek een opmerkelijke avond plaatsvinden. Een avond met lekker eten en diverse wervelende acts.

De danseressen van Arwa gabila dansen al jaren met veel plezier samen. Ze hebben zich verdiept in de Tribal Bellydance, een bijzondere vorm van buikdans die verschillende elementen uit diverse volkse en werelddansen verenigd in een improvisatie groeps-dans. De dans wordt dus al improviserend met elkaar op het podium gecreëerd. Dit maakt deze vorm van dans uniek en zeer krachtig. Saamhorigheid, creativiteit en verbondenheid zijn belangrijke elementen in de dans.

  16 maart zal Arwa Gabila uitpakken met diverse optredens en zal de Gouden Carolus de innerlijke mens behagen met een heerlijk maaltijd in ‘tapas-stijl’. Maar dat is nog niet alles; Arwa Gabila heeft samenwerking gezocht met diverse disciplines en zo een ‘diner variété’ gecreëerd. Een avond waarbij dus aan alles is gedacht, lekker eten, mooie ambiance, gezelligheid en uniek vermaak van eigen bodem. Dus laat je verrassen en meevoeren in deze wervelende diversiteit!

Graag voor 10 maart reserveren anders ben je te laat.

Voor info en kaartjes kijk op www.ArwaGabila.nl en www.goudencarolus.nl

De kaartverkoop is begonnen!

Zorg dat je erbij bent.

 

ArwaGabila, with a bite!

ArwaGabila, with a bite!

Geef je reservering door via:

contact@arwagabila.nl

en je krijgt van ons bericht.

 

 

Allemaal in je agenda noteren!

Het duurt nog even maar de datum is geprikt, de voorbereidingen zijn gestart en de locatie is gevonden. Helemaal super bij www.goudencarolus.nl in Hilvarenbeek.

We willen er een gevarieerde avond van maken.
Zang, dans, muziek vanuit alle windstreken en richtingen. Alles wat we kunnen bedenken van oost tot west en wat er tussen zit.

Het programma van de avond is aardig gevuld. En we stromen over van enthousiasme. Het is nu al leuk. We hebben er het volle vertrouwen in dat de avond één groot feest gaat worden!
Kom regelmatig terug naar onze site.
We zullen alle details zoals tijden, wie er komt en wat het kost te zijner tijd hierop zetten.

We hebben er zin in!

Reactie achterlaten?